Fout: Cookies inschakelen om in te loggen in MijnETZ.
 • Maatregelen coronavirus

  Komt u naar het ziekenhuis? Dan bent u uiteraard van harte welkom.
  Lees dan vóór uw bezoek de meest recente informatie op: www.etz.nl.
  De mogelijkheid om zelf afspraken te plannen via MijnETZ is voorlopig nog niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen.

  WAARSCHUWING

  Misschien heeft u onlangs een bericht vanuit MijnETZ gehad dat al uw afspraken omgezet worden naar een telefonische afspraak. Met dit bericht is iets misgegaan. Excuses daarvoor.
  Hoe zit het nu met uw afspraak? U kunt zelf in MijnETZ zien welke afspraak telefonisch is en welke niet. Ga naar 'Afspraken' en dan de optie 'Afspraken en bezoeken'. Wat daar staat, klopt. Heeft u een andere vraag over uw afspraak? Dan kunt u contact opnemen met de polikliniek. Dat kan via een MijnETZ-bericht of per telefoon. Het is nu erg druk met telefoontjes. Dus heeft het geen haast, dan vragen we u om na het weekend te bellen.
  Onze excuses voor het ongemak.
 • Hoe krijg ik toegang tot MijnETZ?

  Patiënten die toegang willen tot MijnETZ kunnen een activatiecode krijgen bij de afdeling Patiëntregistratie, de poliklinieken of op de verpleegafdeling. Voor een filmpje met uitleg, klik hier.

  Hoe werkt MijnETZ?

  Voor een filmpje met uitleg over MijnETZ, klik hier.

  Uitslagen bekijken

  Niet meer wachten op een telefoongesprek of brief. Bekijk uw uitslagen na ongeveer een week online. Voor een filmpje met uitleg, klik hier.

  Wetenschappelijk onderzoek

  In het ETZ gebruiken we soms uw gegevens voor wetenschappelijk onderzoek voor verbetering van de zorg. Uw gegevens krijgen hierbij een code, waardoor deze niet meer tot u te herleiden zijn. Indien u bezwaar heeft dat uw (gecodeerde) gegevens hiervoor worden gebruikt, klik dan hier voor uitleg.
 • Voorkom vallen

  Bent u in het afgelopen half jaar eenmaal of vaker gevallen? Heeft u moeite met bewegen, lopen of balans houden? Indien u een of beide vragen met “ja” beantwoordt adviseren wij om aanvullende adviezen te lezen op de ETZ-website www.etz.nl.
 • Heeft u hulp nodig bij het gebruik van MijnETZ?

  Bel met de MijnETZ helpdesk: (013) 221 21 00 (op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur). U kunt uw vraag ook mailen naar mijnetz@etz.nl.